.

#02. Movie review » Scary Movie 5 (2013)

3. july 2013 at 9:01 | Domi♥ |  Movies

Scary Movie 5 (2013)

» Žáner: komédia, horor
» Dĺžka:
85 min.
» Oficiálna stránka:
scarymoviefive.com
» Réžia:
Malcolm D. Lee
» Scénar:
Pat Proft, David Zucker
» Hrajú:
Ashley Tisdale, Simon Rex, Erica Ash, Molly Shannon, Heather Locklear, J.P. Manoux, Jerry O'Connell, Charlie Sheen, Lindsay Lohan

» Obsah: V piatom pokračovaní úspešnej filmovej série si šťastne ženatý pár Dan a Jody prinesie z nemocnice novonarodené bábätko. Krátko nato sa v dome začnú diať čudné veci. Keď zlá energia prenikne aj do ich práce - Jody je baletka a Dan pracuje na výskume ľudoopov - uvedomia si, že ich rodinu prenasleduje desivý démon. Spoločne, za pomoci tímu špecialistov a videokamier, musia nájsť riešenie ako sa démona zbaviť, kým nebude príliš neskoro.


» Moja recenzia: Sériu filmov Scary Movie mám veľmi v obľube a nová, piata časť u mňa teda zabodovala. Bola som na nej v kine a smiechu som sa častokrát neubránila ^^ Vo filme sú dobre zahrnuté paródie z najnovších, mojich obľúbených hororov ako aj Evil Dead, Mama, Sinister, Paranormal activity etc. Sú tam bombové nápady a aj spracovanie je úžasné, určite odporúčam pozrieť!

5/5

 


Poll


Comments

1 monstersss monstersss | 3. july 2013 at 9:14 | React

aj ja som chcela ísť ibaže som nemohla

2 katherine. / gettingfit.blog.cz katherine. / gettingfit.blog.cz | Web | 3. july 2013 at 10:35 | React

Já jsem Scary Movie viděla jenom jedničku, dvojku a trojku. :D Tohle jde nějak dost mimo mě poslední dobou, ani nevím, že už jsou další dva díly. Každopádně na horory se rozhodně dívat nemůžu, pak mám strach i usnout. :D Proto takové parodie jsou přesně něco pro mě, takže určitě kouknu. :)

3 Fresh Bella-freshbella.blog.cz Fresh Bella-freshbella.blog.cz | Web | 3. july 2013 at 10:40 | React

Scary Movie som niekdy neviděla:/ ale jednou sa určitě podievam:-)

4 *Kriss *Kriss | Web | 3. july 2013 at 11:00 | React

tak já na to tedy kouknu, když to tak chválíš..:D

5 Bella-Kejtý<3 Bella-Kejtý<3 | Web | 3. july 2013 at 11:14 | React

Chystám se na něj už delší dobu jít,ale zatím jsem to nějak nestihla :/
P.S: na blogu je vyhlášení kontroly affs, byla bych ráda, kdyby ses na něj podívala :) http://kacenqa-kacisekk-kaculik.blog.cz/1307/vyhodnoceni-kontroly-affilates#komentare Omlouvám se za zkopírovaný komentář

6 Anne Anne | Web | 3. july 2013 at 12:14 | React

Scary Movie jsem viděla jen jeden díl...ale jako musím říáct, k tomuhle jsem viděla trailer a ten je dokonalej:D. Tak se na to možná časem podívám:D.

7 Caroline ► fan-milakunis.blog.cz Caroline ► fan-milakunis.blog.cz | Web | 3. july 2013 at 13:12 | React

Já jsem viděla všechny díly a tenhle taky :D Mě se to taky líbilo :D
Promiň snad sis četla ten email, píšu z tohoto blogu, na který by jsem chtěla ten design udělat :)

8 Luciiy. Luciiy. | Web | 3. july 2013 at 13:20 | React

Musim vidět! :DDD

9 Lils Lils | Email | Web | 3. july 2013 at 14:51 | React

Už len kvôli Ashley by som to chcela vidieť..:D aj keď som videla z tých filmov len 1,2 a 3..niekedy si to pozriem. :)

10 Nando'ska Nando'ska | Web | 3. july 2013 at 15:01 | React

Já viděla asi jen jeden díl. Ale jsou to dobrý horory :)

11 Kelsey Kelsey | 3. july 2013 at 17:41 | React

Scary movie,asi budem divná,keď poviem,že ma to nikdy nejako veľmi nechytilo? :D Videla som len jednotku,to bude možno tým,tá recenzia zaujala.Takže keď budem mať čas a nebudem v tom čase robiť niečo z "mojích" vecí tak určite pozriem. ^w^

12 Kirstie Kirstie | Web | 3. july 2013 at 19:25 | React

Júj I love scary movie :D <3

13 Meryl Meryl | Web | 3. july 2013 at 20:01 | React

Na tento film sme chceli ísť len kvôli Ashley Tisdale :D ale podľa mňa je kino zbytočne predražené v dnešnej dobe, radšej si to pozriem niekde online :)

14 Lorinka Lorinka | Web | 3. july 2013 at 20:24 | React

ještě jsem neviděla, ale chtěla jsem na to jít do kina....musím stáhnout :-)

15 blom blom | Web | 4. july 2013 at 8:34 | React

Strašně bych to chtěla vidět!!! Hlavně kvůli Ashley :) Mám radost že se ti to líbilo ;))

16 -x- Louette    original-page.blog.cz -x- Louette original-page.blog.cz | Web | 4. july 2013 at 9:41 | React

Túto 5tu časť som ešte nevidela, ale čoskoro sa chystám. Tie predošlé ma teda dostali, takže som zvedavá na túto ;)

17 zuzankaaaaaaaa zuzankaaaaaaaa | Web | 4. july 2013 at 17:11 | React

Viděla jsem :) je to úžasné ostatně jako všechny díly :)

18 Julls ~ woolie.blog.cz Julls ~ woolie.blog.cz | Email | Web | 4. july 2013 at 18:05 | React

Ani jednu časť som nevidela. :D Neviem, horory nie sú moje, ale keďže je toto aj komédia, možno si to dakedy pozriem. ;)

19 Domi♥ Domi♥ | Email | Web | 6. july 2013 at 22:01 | React

[9]: tá 4ka ti do zbierky ani veľmi nechýba keďže na seba nenadvezujú ^^
[13]: aj ja som naň chcela najprv ísť kšoli Ashley, bola som na ňu strašne zvedavá, lebo si ju pamätám tak z High School Musical :DD
[17]: súhlas :3
[18]: jojo, ver mi, že toto je podarená komédia ^^

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.