.

#03. Movie review » Insidious (2010)

5. july 2013 at 7:49 | Domi♥ |  Movies

Insidious (2010)

» Žáner: horor
» Dĺžka: 102 min.
» Réžia: James Wan
» Scénar: Leigh Whannell
» Hrajú: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Barbara Hershey, Lin Shaye, Andrew Astor, Leigh Whannell

» Obsah: Už ste niekedy počuli o astrálnom cestovaní? Mladí manželia Lambertovi nie. Ale potom, čo ich malý synček Dalton upadne za nevysvetliteľných okolností do hlbokej kómy, ich nový dom, do ktorého sa práve presťahovali, začínajú ovládať temné sily. Dalton ale nie je v kóme, jeho duša opustila telo a nachádza sa teraz veľmi ďaleko, v dimenzii, kam živí nemajú prístup. O jeho telo sa teraz pokúšajú duše mŕtvych a Dalton sa musí vrátiť, než bude neskoro, cesta späť však nebude vôbec jednoduchá a malý chlapec bude potrebovať pomoc.


» Moja recenzia: Hľadala som na internete nejaké horory na zhliadnutie, keď som narazila na jedno video, v ktorom má akýsi chalan zoznam jeho obľúbených hororov a tento označuje za najstrašidelnejší ^^ Kuštik som si film omrkla. Je od tvorcov Paranormal activity a režiséra Saw - tak toto som proste musela vidieť. Film ma ohúril, veľmi sa mi páčil, i keď na začiatku mi prišiel trošku nudný, koniec mi to vynahradil ;) Milujem, ako si na konci každého hororu myslím, že niekto zomrel a film končí, no vždy, vždy ma na záver prekvapí ešte čímsi. Nie je to jeden z tých fyzických, krvavých hororov, ale psychických, a tie zbožňujem. Tento film na dokonca donútil premýšľať nad jeho myšlienkou, či je vážne možné astrálne cestovať. Niekedy mám strašne živé sny, ale.. Čo ak to nie sú sny?

5/5


 


Poll


Comments

1 Barb Barb | Web | 5. july 2013 at 7:57 | React

wow, to vypadá zajímavě :)

2 Mel - melplace.blog.cz Mel - melplace.blog.cz | Web | 5. july 2013 at 8:25 | React

Samé recenzie na horory, aj keď sa ich bojím normálne ma to láka pozrieť si to. ;) Ak sa nenahneváš,ten trailer si radšej nepozrem. :3

3 Fresh Bella-freshbella.blog.cz Fresh Bella-freshbella.blog.cz | Web | 5. july 2013 at 9:05 | React

to je strašidelné:Dale tak snad se někdy podívám:-)

4 MuMie.xo MuMie.xo | Web | 5. july 2013 at 9:26 | React

Komu by se ahs nemohlo líbit:333 zbožňuju to:DD Tate i Kit jsou super:3 A tu druhou sérii jsi neviděla?. Já vím, je to úplně něco jiného a je to i víc strašidelné a psycho, ale už jsem u konce a konec mě teda fakt překvapil!Je to úžasný seriál.Taky se mi asi víc líbí ta první, ale i druhá mě zaujala takže se mi líbí obě:DDD

5 Anne Anne | Web | 5. july 2013 at 9:56 | React

Téda, vsadím se. že bych se pak pěkně bála:) Horory normálně moc nesleduju, ale pár jsme jich viděla, takže díky moc za tip, jsi zlato, budu se snažit ti vyhovět:)

6 Kelsey Kelsey | 5. july 2013 at 10:01 | React

Vyzerá to byť fakt zaujímavé,ale ja na takéto horory nie som.vždy sa potom v noci strašne bojím zaspať,alebo keď som sama v dome,alebo v izbe :D

7 Fresh Bella-freshbella.blog.cz Fresh Bella-freshbella.blog.cz | 5. july 2013 at 10:45 | React

ďka za pochvalu čiči:-)

8 Sallie* Sallie* | 5. july 2013 at 11:19 | React

vieš, že som sa pri čítaní aj trocha zľakla ? :D počkaj, to ej ten o ktorom si točila či .. ?

9 katherine. / gettingfit.blog.cz katherine. / gettingfit.blog.cz | Web | 5. july 2013 at 11:35 | React

Mně vždycky horory hrozně děsily, a pak jsem třeba celý měsíc nemohla klidně spát. Ačkoliv mě třeba popis a tvoje hodnocení naprosto fascinuje a film mě upřímně zajímá, prostě vím, že se na něj nikdy nemůžu podívat. Zvlášť, když jsme astrální cestování řešily jednou s kamarádkou a docela mě vyděsila. :D Věřím tomu, že bych minimálně další dva měsíce oka nezamhouřila. :D

10 *Kriss *Kriss | Web | 5. july 2013 at 12:16 | React

Horory moc ráda nemám...:D

11 H. H. | Web | 5. july 2013 at 14:17 | React

Vypadá to dobře :O Zrovna mám takovou hororovou náladu :'D Viděla si lesní duch? Docela mě láká se na to kouknout :)

12 And^^. And^^. | Web | 5. july 2013 at 14:21 | React

Děkuju! :-)

13 mine-version mine-version | Web | 5. july 2013 at 16:34 | React

Jak moc dobře víš :D horory nemám ráda, ale recenze je dobrá..napsala si to dobře a tak nějak vím, že bych byla podělaná strachy :D

14 Mew Mew | Web | 5. july 2013 at 18:06 | React

Zajímavé asi se taky mrknu na nějakou ukázku z toho filmu nebo spíš zkusím ho najít celý

15 zuzankaaaaaaaa zuzankaaaaaaaa | Web | 5. july 2013 at 18:27 | React

Ahoj na mojem blogu máš jmenovku za bleskovku :).

16 zuzankaaaaaaaa zuzankaaaaaaaa | Web | 5. july 2013 at 18:39 | React

Určitě se podívám :) ráda se bojím :)

17 ChemicalAngel ChemicalAngel | Web | 5. july 2013 at 22:14 | React

tento film je fakt bomba, hlavne ked to pozerate o 11-nástej sam doma :)) fakt des :DD ale je skvelý

18 blom blom | Web | 6. july 2013 at 7:19 | React

To vypadá dost dobře!! ;) Na to se musím podívat!!! ;)

19 lespetiteschoses lespetiteschoses | 6. july 2013 at 12:24 | React

Ahoj, robíš desingy na objednávku ? :)) Ak ano , napíš mi na blog prosíím :) Budem veľmi vďačná :) snáď sa nejak dohovoríme . Každopádne ďakujem :o))

20 lespetiteschoses lespetiteschoses | 6. july 2013 at 12:27 | React

a ešte , že toto je môj blog , http://lespetiteschoses.blog.cz/ zabudla solm ho zadať -_-

21 Lorinka Lorinka | Web | 6. july 2013 at 19:59 | React

hej viděla jsem a jelikož věřím v Boha a na peklo, tak to byl pro mě fakt moc dobrej horor :)) můžu jen doporučit

22 Domi♥ Domi♥ | Email | Web | 11. july 2013 at 10:20 | React

[11]: jasné že videla! mám aj recenziu ~ http://ipuppy.blog.cz/1306/movie-review-evil-dead-2013-horor :)
[21]: súhlas, aj ja ^^

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.