.

#04. Movie review » Mama (2013)

27. july 2013 at 8:49 | Domi♥ |  Movies

Mama (2013)

» Žáner: horor
» Dĺžka: 100 min.
» Oficiálna stránka: mamamovie.com
» Réžia: Andy Muschietti
» Scénar: Neil Cross, Andy Muschietti, Bárbara Muschietti
» Hrajú: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, Isabelle Nélisse, Daniel Kash

» Obsah: Celých päť rokov sa snaží strýko Lucas so svojou priateľkou Annabel usilovne nájsť svoje dve maličké netere, ktoré zmizli nevedno kam, a ktorých obaja ich rodičia boli za záhadných okolností zabití. Jedného dňa sa malé dievčatká podarí predsa len objaviť kdesi v chate v lesoch. Cez všetku traumatizovanost, ktorú v sebe dievčatka neustále majú, sa Annabel pokúsi Victoriu a Lilly začleniť späť do normálneho života. To však zďaleka nie je všetko, s čím sa musí náhradná "matka" vysporiadať. Po privedení dievčat do nového domova má Annabel pocit, že s nimi prišlo aj niečo nadprirodzené.


» Moja recenzia: Tento film sa do slovenských kín dostal tuším kedysi v marci alebo apríli a plánovala som naň ísť, lenže vtedy som bola v kine aj na Evil Dead a Scary movie 5, čiže na horor Mama sa zabudlo. Včera som ale našla adresu, kde som si tento film pozrela celý, zadarmo a k tomu všetkému aj s českým dabingom :3 Strašne sa mi v tomto filme zapáčil dej a myšlienka. Ako Lilly a Victoria prežili 5 rokov v chate za pomoci akéhosi ducha ženy, ktorá sa ich ale nechce vzdať. Materínska láska nikdy neumiera. Neviem čo na záver dodať, film sa mi páčil, ostatne ako takmer všetky horory.

5/5

 


Poll


Comments

1 Alyson Alyson | 27. july 2013 at 8:58 | React

ty kokos keď na konci zahučala ja som padla zo stoličky..:)

2 *Kriss *Kriss | Web | 27. july 2013 at 11:35 | React

A já zase hodně četla, že je to zklamání..:D

3 Mel - melplace.blog.cz Mel - melplace.blog.cz | Web | 27. july 2013 at 11:46 | React

Ou,ďalší horor, radšej trailer ani nebudem pozerať lebo aj z neho by som sa asi bála. :) Nemám rada horory :3 sorry

4 do-it-yourshelf do-it-yourshelf | 27. july 2013 at 12:27 | React

Ja som ho videla a moc sa mi nepáčil :/ Neviem nebol až taký aaaa ... Ale škoda že tá malá zblbla :/ Ale ešte že majú aspon jednu nie .... Inak tá mama mala super vlasy :D :D

5 Lily Lily | Web | 27. july 2013 at 12:34 | React

Ještě jsem to neviděla, ale podle toho traileru bych se asi bála

6 wick~ wick~ | Email | Web | 27. july 2013 at 12:51 | React

nemám moc rada horory :D

7 Fresh Bella-freshbella.blog.cz Fresh Bella-freshbella.blog.cz | Web | 27. july 2013 at 12:54 | React

Já mám ráda horory, ale tenhle typ mě nebaví

8 Kirstie Kirstie | Web | 27. july 2013 at 17:09 | React

Zasa horor :D Ja milujem horory ale potom sa dosť dlho bojím :D Napr. čo som videla kruh :D

9 Angelique Angelique | Web | 27. july 2013 at 19:34 | React

možná to zkouknu :)
PS: je hotové hodnocení

10 Sheri Sheri | Email | Web | 27. july 2013 at 21:21 | React

Mne sa tento film páčil :3

11 Sallie* Sallie* | 28. july 2013 at 9:01 | React

Aaaaa, Domčike ty maniačka :*D Raz s tebou musím na nejaký ísť ale platím iba popcorn :D
úžasne napísané :) Obdivujem tých ludí čo sa vôbec dajú do natáčania, aj keď to nie je ako konečný výsledok, ale .. brrr :D

12 Lorinka Lorinka | Web | 29. july 2013 at 17:34 | React

úžasný film, nakonci jsem brečela

13 Kačí Kačí | 30. july 2013 at 16:39 | React

Dobrý film. Viděla jsem.

14 Domi♥ Domi♥ | Email | Web | 30. july 2013 at 20:12 | React

[2]: no to vieš, každý má svoj názor, mne sa páči takmer každý horor :D
[4]: hej to mala, aj face zabila :D asi spadla zo stoličky :D mne sa celkom páčila tá myšlienka, taká zaujímavá :)
[8]: pozri si aj kruh 2, je lepší :3
[11]: platí! ide sa :3

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.